Vaše oblíbená káva v pohodlí domova. S GS3 od La Marzocco Home si připravíte luxusní espresso podle vašich představ

Proč by domácí káva neměla být stejně kvalitní jako ta z kavárny? Není důvod se omezovat. Naopak – v domácím prostředí byste se měli rozmazlovat. La Marzocco Home vám díky svým profesionálním technologiím zajistí naprostý komfort. Díky domácím kávovarům si snadno připravíte dokonale vybalancovaný šálek espressa, latte s jemnou mikropěnou nebo jiný kávový nápoj. Vše se k vám dostane v takové kvalitě, jako kdybyste si kávu právě objednali v kavárně.

Zvolte si kvalitu, vyberte si La Marzocco Home 

La Marzocco Home kávovary představují osvědčené technologie s dlouholetou tradicí přicházející z malebného vnitrozemí Itálie. Tyto malé domácí stroje se pyšní výkonem srovnatelným s profesionálními kávovary, které najdete v kavárnách. Nejen, že skvěle plní funkci kávových technologií, ale také umí domácnosti vtisknout špetku elegance.

Jaké výhody získáte s domácím kávovarem?

Jen si to představte. Kávovar zasazený do interiéru vaší kuchyně nebo obývacího pokoje, připraven až s ním vykouzlíte lahodný šálek espressa. Vaši oblíbenou kávu si můžete připravit kdykoli, bez nutnosti cesty do kavárny a přesně podle vašich představ a chutí. Rána se náhle stávají pohodlná, klidná a plná příjemných okamžiků s šálkem kávy v ruce. S kávovarem La Marzocco Home se můžete zastavit a užít si každý okamžik pomalu a s chutí.

Prvotní investice do kávovaru se může zdát jako nákladná, avšak v dlouhodobém časovém horizontu spíše ušetříte. V porovnání s dennodenními návštěvami kavárny se zbavíte utrácení za kávu s sebou a místo toho si naservírujete šálek podle svých představ klidně i víckrát denně.

S kvalitní technologií v domácnosti budete mít kávu pod kontrolou, abyste si konkrétní zrna mohli připravit způsobem, který vám vyhovuje. A pokud čas od času pořádáte společenské události, nebo si zvete přátele a rodinu domů, můžete i jim připravit perfektní šálek kávy nebo jim ukázat umění latte artu.

GS3 – kávovar pro domácí baristy 

Kávovar GS3 vás ohromí na první pohled. Jeho elegantní design rozzáří interiér vaší domácnosti nebo jiného prostoru, kde se nachází. Jedná se totiž o natolik výkonný kávovar, že si ho oblíbily také v malých kavárnách a menších gastro provozovnách.

Údržba je jednoduchá jak zvenku, tak zevnitř. Jeho celokovové tělo snadno vyčistíte, takže si dlouhodobě udrží lesk i barevnou tonalitu. Automatický program čištění s funkcí zpětného proplachu udělá většinu práce za vás, což je obrovské plus. Pro manuální čištění a přípravu můžete využít příslušenství od La Marzocco Home pro domácí baristy.

Tip: Se sadou BARISTA KIT, dostupnou v řadě BASIC, MEDIO a PRO, si vychutnáte nejen finální espresso, ale i jeho přípravu.

Hlavní přednosti kávovaru GS3: 

  • PID systémem řízené nerezové bojlery
  • Saturovaná hlava kávovaru 
  • Předehřev vody z vodovodního řádu
  • Všechny parametry změníte pohodlně v menu na digitálním displeji
  • „Ekonomizér“ horké vody na čaj (směšování se studenou vodou)
  • Celonerezová konstrukce, kapotáž, boky jsou z černého plastu
  • Automatický program čištění „back-flush“
  • „Cool Touch“ parní tryska s pákovým spínačem
  • Bojlery jsou tepelně izolovány
  • Rotační čerpadlo

Po úchvatném designu a praktických funkcích se přesouváme k technologickým výhodám. Těch má GS3 celou řadu. Patří sem zejména teplotní stabilita, kterou zajišťují saturované hlavy a možnost předehřátí vody z vodovodního řádu. To umožňuje nejpřesnější přípravu kávy, jakou vám domácí přístroj může vůbec nabídnout. GS3 dosahuje teplotní přesnosti na úrovni 0,1 °C. A proto nemusíte mít obavy z žádných chuťových odchylek. Káva bude vždy přesně podle vašich představ

Za zmínku stojí také distribuce vody do varných hlav a trysky na šlehání mléka. Tyto technologie jsou odlišné a vyžadují také rozdílný přístup, což La Marzocco plně respektuje. Kávovar GS3 je na tuto problematiku díky dvěma tepelně izolovaným bojlerům připraven.  Péče o parní trysku a extrakce espressa jsou proto zcela oddělené, což není u kávovarů běžné, ale přispívá to ke snadnější manipulaci