Klíčové výhody domácích kávovarů aneb proč si pořídit právě ty od La Marzocco Home

Co si představíte, když se řekne kvalita, vytříbený design a profesionální výkon? Pro nás to znamená La Marzocco Home. Tato odnož renomované italské značky La Marzocco se specializuje na výrobu kávovarů určených právě do domácností. Proč si pořídit kvalitní domácí kávovar od této značky? Jaké konkrétní výhody přináší? Pojďme se na to podívat.

Domácí příprava tisíckrát jinak

Příprava kávy v domácím kávovaru nabízí řadu benefitů, které ocení každý milovník dobrého espressa. Domácí kávovar se vyplatí, ať už v kávě hledáte extravagantní chuťové profily, kvalitní a rychlou přípravu, nebo toužíte experimentovat s novými možnostmi espressa.

Benefity domácí přípravy kávy:

  • Úspora času a financí. Z dlouhodobého hlediska je domácí příprava kávy méně nákladná, než každodenní káva s sebou z kavárny. A vzhledem k tomu, že kvalitní kávovar představuje investici na desítky let dopředu, můžete si být touto koupí jistí.
  • Přesnost v přípravě. S domácím kávovarem máte plnou kontrolu nad každým krokem přípravy kávového nápoje. Od volby množství kávy, přes šlehání mléka až po výsledný latte art. Díky tomu bude každý šálek podle vašich představ. 
  • Komfort a pohodlí. S La Marzocco Home se nemusíte trápit zdlouhavou cestou do kavárny. Kávu si snadno připravíte i ve své vlastní kuchyni, což uvítáte obzvláště při nepříznivém počasí, nebo během práce na home-office.
  • Flexibilita a poznávání nových možností. S domácím kávovarem máte možnost experimentovat s různými druhy kávy a přípravnými metodami. Můžete se naučit, jak připravit různé kávové nápoje či napěnit hedvábnou pěnu. Při koupi kávovaru La Marzocco Home navíc získáte barista kurz zdarma, kde vás rádi vše naučíme, a to jak správně připravit espresso i mléčné nápoje a předáváme vám i mnoho informací o kávě samotné.

Perfektní šálek v pohodlí domova

Kdo by si nechtěl vychutnat kvalitní kávu v pohodlí domova? Takový šálek vlastnoručně připraveného espressa má totiž mnohem větší hodnotu, než kterákoli káva připravená profesionálním baristou. S domácím kávovarem se vám otevřou dveře do nového světa plného bezkonkurenční chuti, ale také důležitých benefitů pro duševní i fyzické zdraví. 

Benefity domácího kávovaru:

  • Čerstvost je klíč k dokonalé chuti. Šálek espressa připravený doma bývá mnohem čerstvější než kterákoli jiná káva. Díky mletí kávy těsně před přípravou si udržujete kontrolu nad každou kapkou, což přispívá k maximálním extrakci aromatických látek a intenzivní chuti. 
  • Terapie šálkem dobré kávy. Máte pravidelnou duševní hygienu? Zkuste ji obohatit o příjemnou relaxaci u šálku dobré kávy v bezpečném prostředí. Domácí káva se jednoduše může stát součástí vašeho každodenního rituálu a povzbuzení mysli.
  • Zdravotní benefity. S domácí přípravou kávy je snazší kontrolovat přísun kofeinu a minimalizovat jeho nadměrnou konzumaci. Navíc se můžete rozhodnout pro kvalitní kávu s vysokým obsahem antioxidantů, což může mít pozitivní vliv na vaše zdraví.

Elegance a styl

Kromě mnoha benefitů a perfektního výkonu nabízí domácí kávovary La Marzocco Home také sofistikovaný design, který lichotí různým typům interiérů. Minimalistický kávovar s elegantními tvary a kvalitním materiálem se stane nejen spolehlivou technologií, ale také stylovým doplňkem vaší kuchyně či obývacího pokoje.

Kávovar ideální pro domácí přípravu

Který kávovar si tedy vybrat? Z řad La Marzocco Home doporučujeme zejména Linea Micra, který perfektně ladí s domácím prostředí. 

Kávovar Linea Micra kombinuje kompaktní rozměry, minimalistický design a profesionální funkce posouvající hranice domácí přípravy kávy. S výškou 34 cm, šířkou 29 cm a hloubkou 39 cm se perfektně vejde i do malých kuchyňských prostorů. 

Přestože má malé tělo, disponuje výkonností srovnatelnou s profesionálními kávovary. Dvě parní trysky, kombinace dvou bojlerů a PID regulace zajišťují teplotní stabilitu a konzistentní výsledky. Nový portafilter umožňuje jednoduchou přípravu espressa s možností změny na double espresso. Kávovar je k dispozici v 7 barevných provedeních a jeho minimalistický design lichotí každému interiéru. Příběh značky La Marzocco, jejíž vášeň pro tradiční hodnoty, kvalitu a inovace se odráží v každém detailu Linea Micra, podtrhuje jeho výjimečnost a nezaměnitelnost.

Nicméně ani s jedním kávovarem La Marzocco Home nešlápnete vedle. Pokud si nejste ale jistí a chtěli byste si kávovar před koupí ještě prohlédnout, kontaktujte nás a my vám ho na osobní schůzce rádi detailně představíme.