Kávovary La Marzocco Home. V čem jsou unikátní?

Nadčasový design, profesionální technologie a dlouholetá tradice představují pouze zlomek klíčových prvků, které definují unikátnost domácích kávovarů La Marzocco Home. Prozkoumejte příběh La Marzocco a zjistěte, které další skutečnosti dělají tyto kávovary výjimečnými a proč jsou tou nejlepší volbou pro váš domov.

1) Profesionální technologie

Prioritou výroby kávovarů La Marzocco Home je především kvalita. Každý kávovar prochází pečlivým procesem montáže pod odborným dohledem.

„Můžete se naučit techniku, ale vášeň rozvíjíte pouze za pomoci obětavosti, lásky, hrdosti a respektu ke své práci.“ Piero Bambi (zakladatel firmy La Marzocco)

Klíčové benefity technologií:

  • spolehlivost
  • odolnost
  • dlouhá životnost
  • luxusní vzhled

2) Nadčasový design

Tradice značky La Marzocco se odráží napříč vzhledem všech domácích kávovarů. V luxusním designu nelze utajit slunnou atmosféru Toskánska, kde v minulém století vznikla firma La Marzocco. Každá linie, záhyb a materiál odráží styl, eleganci a historickou tradici, na které si značka La Marzocco zakládá. 

Domácí kávovary nabízí možnost personalizace. Ačkoli jsou krásné i ve svém základním provedení, máte možnost přizpůsobit vzhled více vašim představám. 

Například: Plastové a nerezové detaily lze snadno vyměnit za dřevěné. Díky personalizaci váš kávovar nabyde osobitosti a stane se perfektní ozdobou vaší domácnosti.

3) Moderní funkce

Kávovary La Marzocco Home nabízejí několik inovativních funkcí:

  • připojení k vodovodní síti
  • automatický čistící program
  • osvětlení toku espressa do šálku
  • další funkce, které vám usnadní práci

Například: Díky automatickému čisticímu programu si ušetříte čas při údržbě a svou oblíbenou kávu si vychutnáte bez zbytečných starostí zatímco kvalita výsledného espressa zůstane na profesionální úrovni.

4) Kousek historie ve vaší domácnosti

La Marzocco Home je rodinná značka s bohatými zkušenostmi. Každý kávovar má svůj vlastní příběh a unikátnost. Jejich jedinečnost a kvalita získaly oblibu po celém světě a dnes není profesionální barista, který by o nich neslyšel.

Kávovar La Marzocco Home reprezentuje mnohem více než pouze kávový produkt. S jeho vlastnictvím máte doma kousek La Marzocco. Pokud tedy oceníte investici do výrobku s bohatou historií a exkluzivní kvalitou, pak jste zde na správném místě.

5) Propojení s komunitou 

Značka La Marzocco si vždy zakládala na lidech. Za jejího dlouhého působení se  podařila vybudovat komunita, která sdílí jednotnou kulturu a rovnocennou vášeň pro kávu. Ale tím to nekončí…

„Konečným cílem je vytvořit obrovský dopad na lidi a zároveň zanechat minimální stopu na životním prostředí.“ Guido Bernardinelli (CEO firmy La Marzocco)

Postupem času se z rodinného podniku stala mezinárodní společnost, což vedlo k významným změnám. Společnost si začala více uvědomovat svou pozici a zvažovat své sociální a environmentální dopady. 

V současné chvíli se společnost La Marzocco zavazuje k tomu, aby transparentně přistupovala k ekosystém a komunitám, které se kolem ní pohybují.

Ze kterých kávovarů můžete vybírat?

Linea Micra

Linea Micra nabízí variabilitu espressa v kompaktním provedení. Navržená jako zmenšená verze Linea Classic S, kombinuje výkonnost industriálního kávovaru s elegantním designem. Navzdory své ceně nabízí profesionální výkony a snadné ovládání, ideální pro každodenní použití. Je dostupná v 7 barvách.

Linea Mini 

Kávovar odvozený od ikonického Linea Classic kombinuje spolehlivost s odolností a profesionálními funkcemi. Díky kvalitním komponentům a inovativním funkcím nabízí dlouhodobou trvanlivost. Se dvěma bojlery a integrovanou hlavou dosahuje bezkonkurenční teplotní stability. Je k dispozici v 6 barevných provedeních.

GS3

Kávovar GS3 kombinuje industriální design s profesionálními funkcemi. Dostupný ve variantách Automatic AV s přednastavenými funkcemi a Mechanical Paddle s manuálním nastavením výdeje espressa. Je oblíbený nejen u domácích baristů, ale také v menších podnicích a cateringových službách.

Mít doma kávovar La Marzocco Home nepředstavuje pouze koupi skvělého kávovaru, jedná se především o investici do příběhu, tradice a exkluzivní kvality. 

Staňte se součástí světové kávové kultury La Marzocco a nechte se unést unikátností prestižních domácích kávovarů, která se zrcadlí v každém šálku.